• Vestiging Calgary geopend

Vestiging Calgary geopend

29 maart 2015

A.Hak Drillcon breidt haar activiteiten wereldwijd uit. Om ook de Canadese markt te bedienen met een breed aanbod van sleufloze technieken voor de aanleg van pijpleidingen zijn in maart 2015 een kantoor, een werkplaats en opslagterreinen geopend.

In Canada opereren wij onder de naam A.Hak Canada Inc. Op de vestiging in Calgary wordt een eigen machinepark van HDD-rigs gestationeerd. Dit materieel kan van hieruit direct gemobiliseerd worden naar projecten in de regio.

 • nieuws

  A.Hak Drillcon in Land & Water A.Hak Drillcon in Land & Water

  A.Hak Drillcon in Land & Water

  In het vakblad Land + Water staat een interessant artikel over de voorbereiding van de boring onder het Marsdiep tussen Texel en Den Helder.

 • nieuws

  "Meet-in-the-middle" HDD boring "Meet-in-the-middle" HDD boring

  "Meet-in-the-middle" HDD boring

  A.Hak Drillcon voert HDD boring uit onder het IJ-kanaal/Noordzeekanaal Amsterdam met "Meet-in-the-middle" intersecting method.

 • projecten

  Gasopslag Bergermeer Gasopslag Bergermeer

  Gasopslag Bergermeer

  De grootste ondergrondse gasopslag in West-Europa is door ons voorzien van acht transportleidingen, van en naar de opslag. Samen zijn ze 37,5 km lang.

 • projecten

  Elbedüker Hamburg (D) Elbedüker Hamburg (D)

  Elbedüker Hamburg (D)

  Om de betrouwbaarheid van de levering van aardgas aan Scandinavië en Noord-Duitsland te verhogen, boorde Drillcon een tunnel van anderhalve kilometer onder de Elbe door.